Groepsaccomodatie Amsterdam

Plastische chirurgie in Amsterdam

Plastische chirurgie in Amsterdam

Geplaatst op

Ondertussen wil bijna iedereen plastische chirurgie. Er zijn ontzettend veel verschillende behandelingen, waardoor er dus ook veel keuze is. In Amsterdam wordt er ook heel veel gedaan met plastische chirurgie of dingen als botox en fillers. Mocht je dit ook willen, ga dan op zoek naar een plek bij jou in de buurt.

Plastische chirurgie

Het begrip plastische chirurgie is heel erg breed. Plastische chirurgie kan worden toegepast op aangeboren afwijkingen, maar ook mensen die dankzij een ongeluk of door een ziekte een deel van hun lichaam kwijt zijn geraakt kunnen soms voor plastische chirurgie kiezen. Dit onderdeel noemen we reconstructieve chirurgie. Dit kunnen dus brandwonden zijn, maar ook hangende oogleden of wijnvlekken. Wanneer je bijvoorbeeld hangende oogleden hebt, kun je in aanmerking komen voor een ooglift. Bij een ooglift – dit kan ook een ooglidcorrectie genoemd worden – kan er bijvoorbeeld gebruik gemaakt worden van een laser die je ooglid dus strak trekt door middel van kleine puntjes te ‘verbranden’ en dan samen getrokken te kunnen genezen. Een ooglift kan ook uitgevoerd worden door middel van het weghalen van vet. 

Botox

Als je niet iemand bent die een ooglift nodig heeft misschien wil je dan wel ergens wat botox hebben. Dit kan in je voorhoofd om bijvoorbeeld rimpels te verminderen, maar het kan ook gebruikt worden om migraines te verminderen, en ook om overmatig zweten te verminderen kan het bijvoorbeeld in de oksels gespoten worden. Met botox leg je eigenlijk je spieren plat waardoor deze dus niet meer samen of optrekken wanneer je dat deel van je gezicht probeert te bewegen. Zo heb je dit ook voor tussen de wenkbrauwen bijvoorbeeld, dan heb je die diepe frons niet meer tussen je wenkbrauwen in.

Fillers

Fillers worden gedaan met hyaluronzuur in een soort gel vorm. De effecten van deze behandeling blijven gemiddeld tussen de 9 en 18 maanden zichtbaar. Fillers zorgen ervoor dat er iets opgevuld wordt. Dit gebruiken mensen vaak in hun lippen of jukbeenderen om deze verder naar voren te brengen. Er kan van alles gedaan worden met fillers. Mocht je dus geen ooglift nodig hebben, maar heb je iets anders wat je graag zou willen, bespreek het en kijk wat er mogelijk is.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden