Groepsaccomodatie Amsterdam

Leuke dingen te doen op het leidseplein in Amsterdam

leidseplein amsterdam

Leuke dingen te doen op het leidseplein in Amsterdam

Geplaatst op

Het Leidseplein ligt in het hart van Amsterdam. Dit goed verbonden gebied begon in de 17e eeuw als parkeerplaats voor boerenpaarden en karren. Vandaag de dag is het drukke plein een van de populairste uitgaansgelegenheden van de stad, met beroemde muzieklocaties, leuke dansclubs, ontspannen bars en nog veel meer.

Ga eten bij één van de vele restaurants op het Leidseplein

Het Leidseplein is overvol met eetgelegenheden. Aangezien het zo’n klein gebied is, vindt u een assortiment aan keukens om uit te kiezen: van Argentijns en Grieks tot Italiaans en Indonesisch. Probeer de rijsttafel bij Puri Mas of bezoek De Blauwe Hollander voor traditionele Nederlandse gerechten. Mis Café Americain niet, berucht om zijn art deco interieur. Als u snel iets nodig heeft, zijn er ook fastfoodmogelijkheden, zoals Burger King, FEBO en Wok to Walk.

Feest tot de vroege uurtjes op het bruisende Leidseplein

Dit levendige plein bruist altijd van energie en zit vol met mensen die komen voor een onvergetelijk avondje uit. Op het Leidseplein zijn wereldberoemde live muzieklocaties te vinden, zoals Paradiso en Melkweg, en intieme dansclubs als Jimmy Woo en Chicago Social Club. Het is mogelijk om te feesten tot in de vroege uurtjes. Bezoekers kunnen ook genieten van een biertje op het buitenterras, in een nabijgelegen bar of een optreden in de Stadsschouwburg.

Blijf slapen in een prachtig hotel op het Leidseplein

Het Leidseplein is een geweldige plek om een hotel te boeken, omdat het centraal gelegen is. Het Leidseplein is een vervoersknooppunt, waar verschillende bus- en tramlijnen elkaar ontmoeten, en op loopafstand van vele belangrijke Amsterdamse attracties, zoals het Rijksmuseum en de drijvende bloemenmarkt. Rondom het plein vindt u een verscheidenheid aan restaurants en een bruisend uitgaansleven. Hotels in de buurt zijn onder andere Boutique Hotel View, het muziek-thema BackStage Hotel, het chique Marriott en het elegante American Hotel.

Meer weten over het Leidseplein? Bezoek dan de website leidseplein.amsterdam

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden