Groepsaccomodatie Amsterdam

Hoe huur ik de perfecte cateraar voor mijn evenement?

catering amsterdam

Hoe huur ik de perfecte cateraar voor mijn evenement?

Geplaatst op

Niet alle evenementenlocaties bieden een cateringservice aan. Daarnaast is het vaak nodig om je eigen netwerk te gebruiken wanneer je een cateraar zoekt voor een privé feestje of evenement. Het is daarom handig om te weten waar je op moet letten bij het kiezen van een cateringbedrijf. Daarom zijn hier onze tips voor het vinden van de perfecte cateraar.

 

Probeer een sample

Door het eten van de cateraar te proberen, krijg je de kans om het eten te proeven en te ervaren hoe het wordt gepresenteerd. Dit is ook een goed moment om de chef te ontmoeten en te bepalen hoe flexibel hij of zij is. Alle items kunnen worden aangepast naar je eigen smaak, dus zorg ervoor dat je feedback serieus wordt genomen. Vraag hoe het eten wordt bereid. Je kunt de cateraar ook vragen of het eten ter plaatse klaar is of op voorhand wordt klaargemaakt. Dit kan een groot verschil maken voor de kwaliteit van het eten wanneer het aan je gasten wordt geserveerd.

 

Referenties

Ook al vind je waarschijnlijk snel een lijst met tevreden klanten, er is nog steeds veel informatie die je kunt krijgen als je daadwerkelijk de tijd neemt om de referenties van een cateraar te controleren. Zo kun je duidelijk inzicht krijgen in wat het cateringbedrijf allemaal kan. Voor catering in Amsterdam raden we Jaspers Catering Company aan. We hebben goede ervaringen met uitstekende catering service op zowel grote als kleine evenementen.

 

Bespreek de beschikbare diensten

Sommige cateraars zijn meer full-service dan andere, met de mogelijkheid om linnengoed, tafels, stoelen, bloemen en zelfs de inrichting te verzorgen. Je kunt hen een idee geven van wat je leuk vindt en zij kunnen alles voor je samenstellen. Sommige cateraars bieden echter alleen het eten aan. Dan zal je dus zelf verantwoordelijk zijn voor de coördinatie van al je andere items en leveranciers. Houd hier rekening mee en check dit altijd op voorhand met de cateraar.

 

Weet wie de leiding heeft

Meestal is de persoon met wie je tijdens het verkoop- en planningsproces samenwerkt niet je eerste aanspreekpunt op de dag van het evenement. Als je die dag wijzigingen wilt aanbrengen of vragen hebt, is het belangrijk om je contactpersoon te kennen.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden