Groepsaccomodatie Amsterdam

5 typen massages die je kunt ondergaan

5 typen massages die je kunt ondergaan

Geplaatst op

Er zijn verschillende soorten massages die zich richten op verschillende delen van het lichaam. Een massage kan een genezende aanpak hebben. Bij een massage wrijft en kneed de massagetherapeut delen van het lichaam met behulp van de handen. Tijdens een massage wisselt de masseur af met zachte en sterke druk op de spieren en gewrichten om de pijn en spanning te verlichten. Een massagetherapeut is een persoon die getraind is in het geven van massages. Lees verder om meer te weten te komen over verschillende typen massages.

Een Zweedse massage 

Een Zweedse massage is een milde full-body massage, dat helpt om te ontspannen en kleine pijnen te beheersen. Bij dit type massage gebruikt de massagetherapeut een combinatie van onder andere:

kneden, diepe cirkelvormige bewegingen en passieve gewrichtsbewegingstechnieken.

Hot stone massage

Een hot stone massage is perfect voor mensen met spierpijn en spanningen in de spieren of die gewoon willen ontspannen. Deze massage is vergelijkbaar met een Zweedse massage, alleen gebruikt de masseur verwarmde stenen in plaats van of als aanvulling op de handen. De hete stenen verbeteren ook de doorbloeding. De stenen worden tijdens de behandeling op verschillende plekken op je lichaam geplaatst. Meestal duurt een Hot stone massage 90 minuten lang. 

Bindweefselmassage

Een bindweefselmassage is een stevige massage, waarbij er meer druk op je spieren worden uitgeoefend dan bij een Zweedse massage. Een bindweefselmassage is een goede optie als je chronische spierproblemen hebt zoals pijn, angst of letsel. Bij een bindweefselmassage zal de masseur langzame, diepe slagen maken waarbij de druk van de vinger wordt gebruikt om in de diepste lagen van de spieren te komen. 

Thaise massage

Een Thaise massage is een wat actievere vorm van een massage dan bovenstaande opties. Het vermindert pijn en stress en verbetert de flexibiliteit, bloedcirculatie en je energieniveau. Bij een thaise massage gebruikt de masseur de handpalmen en vingers voor een stevige druk op je lichaam. Daarnaast wordt je uitgerekt en in verschillende yoga-achtige houdingen gedraaid. Je kunt het beste loszittende en comfortabele kleding dragen. 

Erotische massage

Zoek je meer spanning en romantiek tijdens een massage? Ga dan voor een erotische massage bij dé sexclub van Amsterdam.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden